गुरुवार, 19 मई 2011

एक बेचारा भारतवासी टैक्स का मारा

*INDIAN TAX*
*1) Qus. : What are you doing?
Ans. : Business.
Tax : PAY PROFESSIONAL TAX*

* *

* *

*2) Qus. : What are you doing in Business?*

*Ans. : Selling the Goods.
Tax : PAY SALES TAX*

* *

*3) Qus. : From where are you getting Goods?
Ans. : From other State/Abroad
Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI*

* *

* *

*4) Qus. : What are you getting in Selling Goods?
Ans. : Profit.
Tax : PAY INCOME TAX*

* *

*5) Qus. : How do you distribute profit ?
Ans : By way of dividend
Tax : PAY DIVIDEND DISTRIBUTION TAX*

* *

* *

*6) Qus. : Where you Manufacturing the Goods?
Ans. : Factory.
Tax : PAY EXCISE DUTY*

* *

*7) Qus. : Do you have Office / Warehouse/ Factory?
Ans. : Yes
Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX*

* *

*8) Qus. : Do you have Staff?
Ans. : Yes
Tax : PAY STAFF PROFESSIONAL TAX*

* *

*9) Qus. : Doing business in Millions?
Ans. : Yes
Tax : PAY TURNOVER TAX
Ans : No
Tax : Then pay Minimum Alternate Tax*

* *

*10) Qus. : Are you taking out over 25,000 Cash from Bank?
Ans. : Yes, for Salary.
Tax : PAY CASH HANDLING TAX*

* *

*11) Qus.: Where are you taking your client for Lunch & Dinner?
Ans. : Hotel
Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX*

* *

*12) Qus.: Are you going Out of Station for Business?
Ans. : Yes
Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX*

* *

*13) Qus.: Have you taken or given any Service/s?
Ans. : Yes
Tax : PAY SERVICE TAX*

* *

*14) Qus.: How come you got such a Big Amount?
Ans. : Gift on birthday.
Tax : PAY GIFT TAX*

* *

*15) Qus.: Do you have any Wealth?
Ans. : Yes
Tax : PAY WEALTH TAX*

* *

*16) Qus.: To reduce Tension, for entertainment, where are you going?
Ans. : Cinema or Resort.
Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX*

* *

*17) Qus.: Have you purchased House?
Ans. : Yes
Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE *

* *

*18) Qus.: How you Travel?
Ans. : Bus
Tax : PAY SURCHARGE*

* *

*19) Qus.: Any Additional Tax?
Ans. : Yes
Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL
GOVT.'s TAX !!!*

* *

*20) Qus.: Delayed any time Paying Any Tax?
Ans. : Yes
Tax : PAY INTEREST & PENALTY*
*
21) INDIAN :: Can I die now??
Ans :: No, wait we are about to launch the FUNERAL TAX*

कोई टिप्पणी नहीं:

एक टिप्पणी भेजें